Agile Performance Scan

Zijn uw Agile Teams wel productief genoeg? Of denkt u misschien met weemoed terug aan de traditionele projecten waarbij planningen en resultaten boeken voorspelbaarder leken? Waarom werkt Agile niet voor uw organisatie, terwijl andere organisaties hier wel de vruchten van plukken? Is de cultuur wel klaar om met zelforganiserende teams aan de slag te zijn? Is het management wel betrokken genoeg, of de business, of nog liever: de eindgebruiker? Werken de Agile teams écht Agile, of is het ‘watervallen’ in sprints? Werken mensen full time in een team, of een beetje, of in meerdere teams?

Agile Performance Scan

Hoe werken Agile teams samen en ontdekken ze overlap en afhankelijkheden? Zijn de teams wel slim ingedeeld over het proces en ICT landschap? Hoe plannen we het werk over meerdere teams en hoe dragen hun resultaten bij aan de organisatie doelstellingen?

Er kunnen veel factoren een rol spelen als Agile niet lekker loopt in uw organisatie en deze kunnen elkaar ook nog versterken. Met de Agile Performance Scan van fit4agile krijgt u snel inzicht in de factoren die u hinderen om Agile succesvol toe te passen. Na de Scan kunt u direct met een aantal praktische verbeterpunten aan de slag.

Meer weten? Neem contact met ons op!