Oriëntatie

Oriëntatie

U bent zich aan het oriënteren op Agile werken. U heeft misschien al een aantal zaken uitgezocht of u weet niet goed waar te beginnen. Agile is geen wondermiddel, er zit heel wat aan vast. fit4agile zorgt ervoor dat alle relevante vragen aan bod komen, beantwoord worden en dat alle belangrijke afwegingen de revue passeren. Zo kunt u weloverwogen een keuze maken voor Agile of juist niet.

Agile, een concept dat niet meer genegeerd kan worden

Een toenemend aantal organisaties werkt op een Agile manier en heeft geweldige prestaties.

Maar wat is Agile eigenlijk, wat doet Agile? En waarom is het zo succesvol, indien goed ingebed in de organisatie? Of, nog beter, hoe kunt u Agile succesvol in uw organisatie laten groeien? Wat zijn slimme dingen die u kunnen helpen tijdens de transformatie naar een meer Agile organisatie?

Kent u het begrip ‘Scaled’ Agile en waarom is het belangrijk om Scaled Agile toe te passen op uw organisatie, al vanaf het derde operationele Agile team? Hoe kunt u anticiperen op een groeiende Agile beweging in uw organisatie en hoe controleert u dit?

Met de Agile Awareness Exploration krijgt u alle antwoorden op bovenstaande vragen en meer, en neemt u deel aan een interactieve sessie waarin u alle vragen over Agile kunt stellen.