Uitvoering

Je bent als organisatie gestart met Agile werken. De eerste ervaringen zijn een feit en je wil je graag verder ontwikkelen om steeds beter te worden. fit4agile helpt je de verbeterkansen te bepalen en de gewenste verbeteringen te realiseren op alle niveaus: individu, team en organisatie. Alles gericht op Agile High Performance.

Zit de Agile mindset echt in het DNA van de organisatie? Is de governance in de organisatie aangepast? Zijn de veranderingen in de cultuur verankerd? Hoe wordt er invulling gegeven aan Agile leiderschap? Zijn uw Agile teams wel productief genoeg? Hoe zijn de teams samengesteld? Zijn ze autonoom genoeg om optimaal waardevolle resultaten te kunnen leveren per iteratie? Wil je weten wat goed gaat en waar mogelijkheden liggen voor verbetering? Doe de Agile Performance Scan.

Agile werken stelt specifieke eisen aan leiderschap. De Agile Leadership Boost helpt leidinggevenden om zich te ontwikkelen als Agile leidinggevende op basis van persoonlijke kwaliteiten en talenten.

Met Agile Enterprise Development kan fit4agile u helpen om op Enterprise niveau (Scaled) Agile effectief in te zetten.

Sneller, slimmer, beter: met een Agile Team Boost-sessie kunnen verschillende Agile / Scrum-teams samen en van elkaar leren.

Ontwikkel teamwork en vermijdt valkuilen in teamwerk met Agile Team Development.

Een krachtige impuls voor de ontwikkeling van individuen in een Agile rol. Belangrijke input voor de Agile Talent Boost is 360° feedback op gewenst gedrag in de Agile rol.

Individuele evaluatie van groei en gerichte coaching met Agile Talent Development.