Diensten

fit4agile is ontstaan vanuit ervaring in de praktijk. Daar blijkt, dat Agile snel tot verschillende teleurstellingen kan leiden. We delen graag onze oplossingen voor bekende valkuilen. Uniek in ons aanbod is de geïntegreerde menskant in onze diensten.

Oriëntatie

Agile Awareness Exploration

U bent zich aan het oriënteren op Agile werken. fit4agile helpt u een weloverwogen keuze te maken voor Agile of juist niet.

Voorbereiding

Agile Readiness Scan

Agile Inspiration Experience

Agile Team Composition

Agile Team Bootcamp

Agile Talent Match

Uw organisatie wil Agile gaan werken. Weet u wat er dan allemaal op u af komt? En wat de impact op de gehele organisatie is als één of meer teams Agile gaan werken?

Starten met Agile wordt vaak gedaan met één of enkele teams. Dat klinkt passend maar leidt vaak tot teleurstellingen en onnodige kosten. fit4agile bereidt u voor op een succesvolle start.

Uitvoering

Agile Performance Scan

Agile Leadership Boost

Agile Enterprise Development

Agile Team Boost

Agile Team Development

Agile Talent Boost

Agile Talent Development

U bent als organisatie gestart met Agile werken. De eerste ervaringen zijn een feit en u wil je graag verder ontwikkelen om steeds beter te worden.

fit4agile helpt u de verbeterkansen te bepalen en de gewenste verbeteringen te realiseren op alle niveaus: individu, team en organisatie.

Alles gericht op Agile High Performance tijdens de uitvoering!

fit4agile kan u helpen met advies en ondersteuning op maat, gebaseerd op de diensten uit ons complete aanbod. Daarmee kunnen we u zowel bij de oriëntatie, de voorbereiding als bij de uitvoering van de Agile transformatie ondersteunen. Onze diensten zijn complementair aan ‘standaard’ Agile trainingen en hebben een duidelijke meerwaarde. Voor sommige diensten gebruiken we instrumenten en scans die we zelf ontwikkeld hebben, maar we maken ook gebruik van internationaal toegepaste methoden en instrumenten.

fit4agile helpt u graag met een soepele transformatie en de juiste keuzes op het juiste moment voor individuen, teams en de organisatie.