Diensten

fit4agile is ontstaan vanuit ervaring in de praktijk. Daar blijkt, dat Agile snel tot verschillende teleurstellingen kan leiden. We delen graag onze oplossingen voor bekende valkuilen. Uniek in ons aanbod is de geïntegreerde menskant in onze diensten.

Oriëntatie

Agile Awareness Exploration

Je bent je aan het oriënteren op Agile werken. fit4agile helpt je een weloverwogen een keuze te maken voor Agile of juist niet.

Voorbereiding

Agile Readiness Scan

Agile Inspiration Experience

Agile Team Composition

Agile Team Bootcamp

Agile Talent Match

Je organisatie wil Agile gaan werken. Weet je wat er dan allemaal op jullie af komt? En wat de impact op de gehele organisatie is als één of meer teams Agile gaan werken?

Starten met Agile wordt vaak gedaan met één of enkele teams. Dat klinkt passend maar leidt vaak tot teleurstellingen en onnodige kosten. fit4agile bereidt je voor op een succesvolle start.

Uitvoering

Agile Performance Scan

Agile Leadership Boost

Agile Enterprise Development

Agile Team Boost

Agile Team Development

Agile Talent Boost

Agile Talent Development

Je bent als organisatie gestart met Agile werken. De eerste ervaringen zijn een feit en je wil je graag verder ontwikkelen om steeds beter te worden.

fit4agile helpt je de verbeterkansen te bepalen en de gewenste verbeteringen te realiseren op alle niveaus: individu, team en organisatie.

Alles gericht op Agile High Performance tijdens de uitvoering!