Voorbereiding

Voorbereiding

Een goed begin is het halve werk. Starten met Agile werken wordt in de praktijk vaak gedaan door te starten met één of enkele teams en dan te kijken wat de eerste ervaringen zijn. Dat klinkt passend bij Agile, maar leidt vaak tot teleurstellingen en hoge, onnodige kosten. fit4agile helpt u met een gedegen voorbereiding, zodat u echt klaar bent voor een succesvolle start.

Uw organisatie wil Agile gaan werken. Weet u wat er dan allemaal op u af komt? En wat de impact op de gehele organisatie is als één of meer teams Agile gaan werken?

Met de Agile Readiness Scan van fit4agile kunt u checken of aan een aantal belangrijke randvoorwaarden wordt voldaan om succesvol te starten met Agile werken.

Zorg voor een efficiënte start van uw teams met de Agile Team Bootcamp. Gun ze de kans om zich als team voor te bereiden op optimale samenwerking als Agile team.

Vergroot de kans op high performing Agile teams door ze goed onderbouwd samen te stellen met Agile Team Composition. Kijk verder dan alleen kennis en ervaring van teamleden.

Welke rol past het beste? Met behulp van de Agile Talent Match is het mogelijk de Agile rol te bepalen die het best bij een medewerker past.